USD - 26.70
EUR - 31.45
PLN - 7.35

(098)319-37-21 та (099)547-32-98

Про меблеві фасади

Фасад - це обличчя кухні, саме він визначає її стиль. Різноманітність матеріалів, які використовуються для виготовлення кухонних фасадів, дуже велике. Їх роблять з масиву дерева, ламінованого ДСП, МДФ покритого плівкою або фарбою, існують фасади на основі алюмінієвого профілю і рамкові фасади, декоровані пластиком або склом.

Які ж фасади краще вибрати для кухні? Кожен з варіантів має свої переваги і недоліки.

Масив дерева

Самий традиційний і престижний матеріал для кухонних фасадів. Він виглядає солідно і створює респектабельну атмосферу. Натуральне дерево - це класика, яка ніколи не виходить з моди.

При належному догляді такі фасади не втрачають своєї краси упродовж десятиліть - хіба що можуть трохи змінити колір під впливом прямих сонячних променів. Але дерево вимагає дбайливого ставлення до нього.

Для чищення таких кухонь не можна використовувати агресивні хімікати і абразиви, їх можна лише протирати м'якою тканиною.

До того ж дерево не найпластичніший матеріал, і створити з його допомогою фасади із зігнутими, хвилеподібними лініями дуже складно, що, у свою чергу, визначає класичний стиль кухонь з натуральної деревини.

МДФ

Досить поширений матеріал для меблевих фасадів. Як вже було сказано вище, за своїми характеристиками він практично не поступається дереву, при цьому ціна МДФ набагато доступніша.

Фасади з МДФ дозволяють втілити будь-які дизайнерські ідеї. МДФ легко гнеться, що дозволяє створювати незвичайні закруглені фасади.

Цей матеріал дозволяє застосовувати різноманітні види покриттів - МДФ можна фарбувати, покривати ПВХ-плівкою або пластиком будь-якого кольору і текстури. Фарбована МДФ-плита виглядає краще, ніж покрита плівкою ПВХ, проте вона коштує дорожче.

Доступніша плівка теж має свої недоліки - покриття може з часом почати відшаровуватися, особливо в тих місцях, де воно піддається інтенсивній дії вологи і високої температури - наприклад, навколо мийки або над варочною плитою.

Пластик - акрил

Найдовговічніший і міцніший варіант. Пластик має найвищий рівень стійкості до подряпин, сколам, ударам, стиранню; термічно стійкий, навіть до тліючих сигарет.

Пластик стійкий, так само, до дії сонячного світла, не вигорає і не тьмяніє з часом. Важливим чинником є те, що пластик не деформується і не відклеюється від основи.

Дуже добре витримує перепади температур, прекрасно себе почуває поряд із стаціонарною плитою і миттям, що робить його явним фаворитом серед інших матеріалів.

Догляд за кухнею з фасадами з акрилу дуже простий. Поверхню можна мити будь-якими миючими засобами, за винятком абразивних. За ним легко доглядати (виняток становлять матові різновиди пластика, які буває не так просто очистити від забруднень).

Рамкові фасади

Виготовлені з МДФ-профілю, також використовуються дуже часто. Рамка обробляється ПВХ-плівкою або, в ексклюзивних моделях кухонь, натуральним шпоном.

У рамкові фасади можна вставити вітражне або матове скло, пластик, полотно з плетеного ротангу. Такі фасади заслужили любов покупців, передусім, завдяки широкому вибору дизайну і не великою ціною.

Алюмінієві-скляні фасади

Рама з алюмінію робить кухонний гарнітур стійкішим до температурних перепадів і дії вологи, вони довговічніші, міцніші і практичні, ніж звичайні фасади з МДФ, ПВХ і ДСП.

При цьому алюмінієвий профіль для фасадів кухні виконує роль "кордону", запобігаючи деформації дверей в процесі експлуатації і збільшуючи термін служби кухонного гарнітуру.

Cріблястий колір алюмінію прекрасно поєднується з будь-яким відтінком як глянсового плівкового МДФ, так і матового шпонованого фасаду. За алюмінієвими фасадами легко доглядати, при цьому вони не вицвітають на сонці подібно до фарбованих фасадів,алюмінієві фасади для кухні дозволяють використати оригінальну фурнітуру і заощадити місце на маленькій кухні.

Наприклад, дверці можуть бути розсувними, як в шафах-купе, або відкривними. Хоча ніхто і ніщо не позбавлене недоліків. Така кухня коштує дорожче, а алюмінієві поверхні легко подряпати гострими предметами або абразивними чистячими засобами. Якщо рама зкріплена занадто жорстко, може тріснути скло.

До 31.12.2022 промо ціни на меблеві фасади Польських виробників DREWPOL, CMm, FRONTPOL, AquaAkyl, STOLZEN

Акрилові фасади Niemann по акційним цінам Польскої фабрики Frontpol

До 31.12.2022 промо ціни на меблеві фасади Польських виробників DREWPOL, CMm, FRONTPOL, AquaAkyl, STOLZEN

 

До 31.12.2022 промо ціни на меблеві фасади Польських виробників DREWPOL, CMm, FRONTPOL, AquaAkyl, STOLZEN

Акрилові фасади Niemann по акційним цінам Польскої фабрики Frontpol

До 31.12.2022 промо ціни на меблеві фасади Польських виробників DREWPOL, CMm, FRONTPOL, AquaAkyl, STOLZEN

 
Меблеві фасади
Меблева фурнітура
Столи
Конструкторське бюро
Кухонна техніка
Освітлення

Наші партнери

Доброго дня! 

У Вас виникли питання, напишіть нам, ми готові Вам допомогти !!!

Написати

Заповніть будь ласка форму

Ми обов’язково з Вами зв’яжемося!